Cosmetică (epilare clasică)

Acest tip de epilare rămâne cea mai accesibilă metodă de îndepărtare a părului nedorit de pe corp, fiind totodată eficientă și presupunând costuri mici. Metoda clasică de epilare presupune folosirea de ceară specială, creată în general pe bază de rășină și ceară naturală, de albine, reducând dezvoltarea părului pe sub piele. Prin epilarea cu ceară se îndepărtează părul de la rădăcină, iar rezultatul este un fir de păr mai subțire. Cu cât ședințele de epilare sunt mai dese, cu atât firul de păr va crește mai greu.

Avantajele epilării clasice

• Este o metodă de epilare eficientă
• Este o metodă accesibilă din punct de vedere financiar
• Firele de păr nedorite vor fi mai subțiri și vor crește mai greu
• Firele de păr sunt smulse de la rădăcină, iar dupa câteva zile pielea capătă un aspect frumos
• Epilarea este realizată în mod corect, după o tehnică specială, astfel că, indiferent de cât de neuniform cresc firele de păr, acestea sunt smulse și pielea rămâne fină.

Recomandări

Apelează la specialiștii Pure Glee pentru servicii de epilare eficiente! Sfatul nostru este să ne contactezi în prealabil, spre a-ți oferi o consultanță personalizată. Astfel, sunt câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când optezi pentru serviciile de epilare clasică, precum lungimea firului de păr, care depinde de zona care se dorește a fi epilată. Totodată, există persoane care au pielea sensibilă și pot resimți un disconfort pe parcursul procedurii, înroșirea pielii sau apariția unei iritații. Aceste lucruri sunt perfect normale, deloc dăunătoare, ce nu trebuie să te îngrijoreze și care se pot ameliora foarte ușor și rapid. Specialiștii noștri te vor ajuta!

Tarife Cosmetică (epilare clasică)

Epilat abdomen
25 Lei
Epilat axila
25 Lei
Epilat barbie
20 Lei
Epilat mustata
20 Lei
Epilat perciuni
20 Lei
Epilat brate
35 Lei
Epilat fese
25 Lei
Epilat lombar
25 Lei
Epilat inghinal partial
35 Lei
Epilat inghinal total
55 Lei
Epilat picioare lung
55 Lei
Epilat picioare scurt
40 Lei
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma