Epilare definitivă cu VERSUS™ 3 COLOR LED LASER

Epilarea definitivă este una dintre cele mai populare proceduri în momentul de față. La Pure Glee dispunem de cele mai inovative tehnologii, precum aparatul VERSUS™ 3 COLOR LED LASER, ce propune cea mai sigură și eficientă soluție pentru îndepărtarea permanentă a părului nedorit. Această tehnologie de ultimă generație asigură epilarea definitivă eficientă și ireversibilă, indiferent de tonul pielii sau tipul de păr. Această procedură se poate efectua oricând, rapid, în siguranță și confortabil, indiferent de sezon.

Epilarea definitivă cu laser VERSUS™ 3 COLOR presupune încălzirea treptată a dermului, până la o temperatură care distruge eficient foliculii de păr, împiedicându-i să crească înapoi, protejând în același timp și pielea. Acest aparat prezintă trei lungimi de undă, diferite, într-un singur manipul inovativ: 755nm, 808nm și 1064nm. Foliculii de păr nu sunt expuși unui singur puls de energie înaltă, care pot răni pielea, ci unor serii de impulsuri multiple, scurte și de energie scăzută, până când se produce destulă energie termică pentru a înlătura și distruge foliculul de păr.

VERSUS™ 3 COLOR asigură beneficii sinergice prin cele trei lungimi de undă înaltă eficiență în domeniul epilării cu laser, aspect ce face ca îndepărtarea definitivă a părului să fie chiar mai rapidă și eficientă. Datorită acestei soluții, uneori este nevoie de efectuarea doar unui singur tratament, confortabil pentru orice tip de piele și păr. Acest aparat utilizează un generator de laser excelent, ce asigură o epilare eficientă, durata de viață a acestuia fiind undeva la 20 de milioane de cadre, aspect ce garantează capacitatea acestuia de a lucra continuu, timp de 24h/7, reducând totodată din energia consumată.

Persoanele care optează pentru epilarea definitivă cu laser VERSUS™ 3 COLOR doresc să scape de foliculită, pilozitate excesivă, existența unor zone acoperite de păr care deranjează estetic, necesitatea de a se epila constant, firele de păr crescute sub piele. Eficiența acestui aparat este dovedită științific și testată clinic, fiind destinată tuturor tipurilor de păr și piele.

Avantajele epilării definitive cu cu VERSUS™ 3 COLOR LED LASER

• Este eficientă pentru toate tipurile de păr și piele
• Se poate efectua oricând, în orice perioadă a anului, chiar și pe pielea bronzată
• Procedura în sine nu este deloc dureroasă
• Elimină eficient toate firele de păr nedorite, indiferent de zona tratată
• Reduce semnificativ și apoi elimină apariția firelor de păr nedorite
• Se recomandă mai ales persoanelor care se confruntă cu foliculită
• Este o procedură sigură, rapidă, care se realizează confortabil
• Este un tratament accesibil ca preț, întrucât nu necesită multe ședințe (în comparație cu celelalte tipuri de epilare)

Recomandări

Specialiștii Pure Glee sunt pregătiți să te ajute în vederea realizării visului tău: eliminarea definitivă a părului nedorit, indiferent de sezon sau tipul de piele & păr. Tratamentul cu VERSUS™ 3 COLOR este mai eficient, mai accesibil ca preț și te ajută să economisești și mai mult timp. Contactează-ne acum pentru o consulanță personalizată!

Galerie Epilare definitivă cu VERSUS™ 3 COLOR LED LASER

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.