Epilare definitivă

Îndepărtarea firelor de păr de nedorite este acum mai simplă ca niciodată! La salonul Pure Glee folosim tehnologii de ultimă generație în vederea epilării definitive, care nu numai că te vor ajuta să scapi de părul nedorit, ci vor transforma în amintiri neplăcute durerile cauzate de epilarea clasică, iritațiile și pielea zgâriată. Noi folosim aparatul VERSUS™ 3 COLOR LED LASER, cea mai recentă versiune a gamei de dispozitive pentru îndepărtarea definitivă a părului nedorit. Acest aparat asigură un tratament sigur, confortabil, potrivit oricărui tip de piele, fără limitarea fototipului și a tipului de păr. Este de menționat faptul că epilarea cu laser este o metodă non-invazivă, care nu implică ace sau produși chimici. Este o metodă sigură, ce nu implică riscuri, iar rezultatele sunt mulțumitoare pe termen lung.

Avantaje

• epilarea cu laser este o metodă non-invazivă, fiind mult mai puțin dureroasă în comparație cu alte metode
• persoanele care apelează la această procedură de epilare se bucură de o experiență plăcută, pe termen lung (ani) sau chiar permanent
• această metodă de epilare este foarte eficientă, având capacitatea de a elimina complet un volum mare de păr, indiferent de suprafața zonei tratate
• în urma acestei proceduri, pielea devine mătăsoasă și fină
• este singura metodă de epilare care stopează creșterea firelor de păr sub piele
De câte ședințe am nevoie?
Epilarea cu laser reprezintă o opțiune excelentă pentru a scăpa de părul nedorit, totuși există persoane care se pot confrunta cu reapariția câtorva fire de păr. Astfel, sunt necesare sesiuni de întreținere, stabilite în fucție de recomandările specialiștilor noștri. Contactează-ne acum pentru o consiliere personalizată!

Contraindicații

Înainte de a apela la acest tip de epilare, este important să cunoști câteva aspecte utile. Astfel, dacă pielea ta a fost expusă la soare sau solar înainte de sesiunea de epilare, acest tratament se poate solda cu arsuri, cicatrici sau discromii. De aceea, aceste tratamente sunt recomandate a fi făcute primăvara, toamna și iarna, pentru a avea timpul necesar de a pregăti pielea pentru sezonul cald și expunerea la soare. Energia luminoasa produsă de laser nu depășește nivelul foliculului pilos, astfel nu există riscuri la nivelul pielii sau pe termen lung. Totodată, în timpul acestei proceduri, se recomandă ca alunițele să fie acoperite sau evitate.

Recomandări

Tipul ședințelor de epilare variază în funcție de zonă, tipul și grosimea firului de păr, culoarea pielii. Înainte de aceste ședințe, se recomandă ca părul să fie proaspăt ras, la fel și pentru perioada dintre sesiunile laser (întreținere). Atenție! Părul trebuie să fie ras, nu smuls (de evitat epilatorul, ceara, etc). După sesiunea de epilare există șanse ca zonele epilate să fie ușor roșie – lucru perfect normal. Însă, această roșeață dispare destul de repede, iar recomandat este ca după procesul de epilare, zona tratată să fie hidratată cu o cremă potrivită.

Galerie Epilare definitivă

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Tarife Epilare definitivă

Mustata
100 Lei
Barbie
100 Lei
Perciuni
100 Lei
Axila
120 Lei
Brate
300 Lei
Inghinal total
200 Lei
Linie bikini
120 Lei
Interfesier
100 Lei
Lombar
180 Lei
Abdomen
180 Lei
Periareolar
100 Lei
Fese
200 Lei
Picioare scurt
360 Lei
Picioare lung
500 Lei
Linie abdomen
120 Lei
Ceafa
120 Lei
Pachete epilare definitiva
Axila+inghinal+interfesier
370 Lei
Axila+inghinal+interfesier+picioare lung
870 Lei
Axila+inghinal+picioare scurt
630 Lei
Fata integral (mustata+barbie+perciuni)
250 Lei
Full body (inghinal+interfesier+brate+picioare lung+axila)
1100 Lei
Oferta 5+1 gratis
La 5 ședințe efectuate, primești una gratuită. *Pentru aceeași zonă tratată
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.