Înfrumusețarea genelor

Genele tale pot fi atuul tău! La Salonul Pure Glee ne asigurăm că genele tale îți evidențiază într-un mod inedit privirea! Optând pentru extensiile de gene, alegi de fapt ca privirea ta să fie mai conturată și mai atrăgătoare. Acestea nu numai că îți corectează forma ochilor, ci conferă și un efect de lifting. Cosmeticienele noastre sunt pregătite să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta.

Avantajele înfrumusețării genelor

  • privirea devine mai evidențiată, conturată
  • nu mai trebuie să îți faci griji în privința rimelării și demachierii
  • conferă un efect de lifting
  • corectează forma ochilor
  • trăsăturile feței tale devin mai expresive

Recomandări

Bucură-te de frumusețea genelor tale în fiecare zi! Pentru ca acestea să arate impecabil, avem câteva recomandări pentru tine. Astfel, timp de 48 de ore de la aplicarea extensiilor de gene, evită contactul cu apa. De asemenea, evită contactul cu uleiuri, întrucât acestea reduc rezistența extensiilor de gene.

Demachiază-te zilnic, folosind produse pe bază de apă, care asigură o curățare delicată. Perie genele zilnic, în direcția creșterii naturale a firelor de păr. Lash-stylist-ii Pure Glee te vor ajuta în vederea alegerii genelor potrivite, asigurându-ți un look care să te reprezinte!

Tarife Înfrumusețarea genelor

Indepartare extensii gene
40 Lei
Tratament cu keratina gene
145 Lei
Laminare gene
145
Laminare sprancene
155 Lei
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.