Manichiură / pedichiură

Se spune că mâinile sunt cartea ta de vizită, întrucât ele ies în evidență și contribuie la formarea primei impresii. Serviciile de manichiură și pedichiură contribuie la înfrumusețarea fizicului, conferindu-ți un plus de feminitate. Indiferent de stilul ales, manichiura și pedichiura trebuie să fie impecabile, să evidențieze grija ta față de tine, să te ajute să transmiți o imagine de sine cât mai plăcută și să te simți bine în pielea ta.

Manichiura

Manichiura îți reflectă personalitatea și evidențiază câtă grijă acorzi îngrijirii personale. Pe lângă beneficiile estetice, care au rolul de a înfrumuseța aspectul fizic, serviciile de manichiură te ajută să ai unghii sănătoase, rezistente, care vor arăta mereu impecabil.

Pedichiura

Pedichiura este un serviciu esențial, care nu trebuie făcut doar pe parcursul verii. Pe lângă beneficiile sale estetice, pedichiura îți asigură sănătate picioarelor tale, prevenind eventualele infecții.

Avantaje

• pe parcursul manichiurii mâinile tale beneficiază de un masaj relaxant, ce îmbunătățește circulația sanguină
• dacă optezi pentru servicii de manichiură în mod regulat de asigură de sănătatea unghiilor tale, prevenind apariția diverselor infecții
• serviciile de manichiură asigură curățarea mâinilor și a unghiilor în profunzime
• serviciile de pedichiură asigură sănătatea picioarelor tale, prevenind eventualele infecții (printre care se numără și ciuperca piciorului)
• prin serviciile de pedichiură te asiguri că unghiile tale cresc în mod corect, evitând situațiile neplăcute, ce necesită intervenții chirurgicale (precum unghia încarnată)
• atât serviciile de manichiură cât și de pedichiură au un rol pozitiv asupra percepției celorlalți despre noi

Recomandări

Specialiștii Pure Glee sunt pregătiți să îți ofere servicii calitative de manichiură și pedichiură, potrivite nevoilor tale, care te vor ajuta să arăți așa cum îți dorești. Contactează-ne pentru o consiliere personalizată, pentru ca mai apoi să stabilim pașii ulteriori. Noi îți vom oferi recomandări utile, care te vor ajuta ca experiența cu serviciile noastre să fie cât mai plăcută.

Galerie Manichiură / pedichiură

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Tarife Manichiură / pedichiură

Manichiura clasica
60 Lei
Manichiura semipermanenta
110 Lei
Manichiura semipermanenta cu apex
135 Lei
Manichiura constructie gel
200 Lei
Manichiura constructie gel (lungime extrema)
220 Lei
Intretinere manichiura gel
155 Lei
Intretinere manichiura gel (lungime extrema)
175 Lei
Gel pe unghie naturala
135 Lei
Dat jos gel+manichiura clasica
90 Lei
Dat jos gel+manichiura semipermanenta
145 Lei
Pedichiura clasica
80 Lei
Pedichiura semipermanenta
135 Lei
French/baby boomer
20 Lei
Inlaturat oja semipermanenta
20 Lei
Aplicat oja semipermanenta
50 Lei
Aplicat oja normala
10 Lei
Aplicat catifea, sclipici, paiete, cateye (toate unghiile)
15 Lei
Aplicat pigment (toate unghiile)
20 Lei
Aplicare strasuri /buc
1-2
Model special
10-30
Reparare unghie construita cu semi
10 Lei
Reparare unghie construita cu gel
20 Lei
Tratament parafina maini
35 Lei
Tratament parafina picioare
45 Lei
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.