Masaj

Deconectează-te de la cotidian, eliberează-te de stres și bucură-te de o ședință de masaj care să te relaxeze și să-ți detensioneze mușchii, precum și țesuturile moi deteriorate din întregul corp. Totodată, masajul stimulează, relaxează musculatura și ajută la circulația sanguină. Apelează la acest serviciu ori de câte ori simți nevoia să te eliberezi de stres, să scapi de energiile negative și să dobândești, din nou, echilibrul interior.

Tipuri de masaje:

Masajul anticelulitic are rolul de a îndepărta celulita, prin remodelarea țesutului adipos. Terapeuții Pure Glee acționează asupra zonelor afectate (picioare, fese, brațe, abdomen), astfel încât să reducă treptat aspectul de coajă de portocală, manevrele folosite conferind un efect de relaxare. Printre beneficiile acestui tip de masaj se numără îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor în timp, ajutând la scăderea în greutate.

Masajul cu pietre încălzite constituie un tip de terapie prin masaj. Scopul acestuia este în principiu relaxarea generală, alături de detensionarea mușchilor. Aceste pietre speciale, odată încălzite și aplicate pe corp, oferă un sentiment de bunăstare, prin reducerea stresului și anxietății. Acest masaj te va ajuta să te eliberezi, să-ți detoxifiezi organismul și să îmbunătățești circulația sângelui.

Masajul cu bețe de bambus se utilizează de mii de ani atât în procedurile de relaxare, cât şi în cele terapeutice. Printre principalele sale beneficii se află remodelarea corporală, care prin favorizarea unui drenaj limfatic superior tuturor celorlalte metode de înfrumusețare utilizate. În compoziția bambusului se regăsește o substanță, silica, care este bogată în minerale, calciu şi magneziu, susținând frumuseţea şi aspectul tonifiat al pielii.

Reflexoterapia este cunoscută sub denumirea de terapia care face minuni! Aceasta îmbunătățește circulația, susține sistemul imunitar, încurajează autovindecare și întărește corpul. Beneficiile reflexoterapiei sunt nenumărate, însă printre acestea amintim de ameliorarea bolilor cronice și acute, elimină durerile de cap, migrenele, insomniile, nervozitatea, depresia, stresul, atacurile de panica, perturbarile organelor interne, tulburările endocrine și metabolice, reumatismul, sindromul mâinilor și picioarelor reci, afecţiuni ORL, astm, sinuzită, afecțiuni digestive.

Drenajul limfatic reprezintă o formă ușoară de masaj, prin care se pune presiune asupra ganglionilor limfatici. Această procedură este foarte cunoscută și apreciată, iar printre beneficiile sale se numără relaxarea mușchilor, regenerarea organismului, îmbunătățirea fermității și diminuarea inflamațiilor.

Împachetările corporale sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a remodela corpul. Totodată, ele contribuie la detoxifierea pielii și diminuarea celulitei. Printre beneficiile împachetărilor corporale se numără: combaterea retenței de apă, relaxarea mușchilor, eliberarea stresului, estomparea celulitei, subțierea coapselor și redarea unui efect de tonifiere la nivelul pielii.

Avantajele masajului

• îmbunătățește postura corpului
• elimină tulburările legate de stres
• calmează și elimină durerile fizice
• ajută la întărirea imunității
• înfrumusețează aspectul pielii
• ameliorează migrenele
• elimină tensiunea, precum și durerile de cap

Recomandări

Specialiștii Pure Glee sunt bucuroși să te ajute în a te relaxa! Contactează-ne pentru o consultanță personalizată, iar noi îți vom recomanda serviciile potrivite nevoilor tale. Misiunea noastră este de a te face să te simți cât mai bine!

Galerie Masaj

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Tarife Masaj

Masaj anticelulitic 25 min
55 Lei
Masaj relaxare 25 min
55 Lei
Masaj anticelulitic 50 min
100 Lei
Masaj cu bete de bambus 50min
100 Lei
Masaj combinate (relaxare+anticelulitic) 50min
125 Lei
Masaj relaxare 50 min
115 Lei
Masaj relaxare 1h 15min
140 Lei
Masaj cu pietre incalzite 1h 15min
165 Lei
Masaj terapeutic 50 min
125 Lei
Masaj terapeutic 1h 15 min
155 Lei
Reflexoterapie 30min
65 Lei
Reflexoterapie 50min
115 Lei
Drenaj 50min
140 Lei
Impachetari corporale 30min
75 Lei
Impachetari corporale 45min
105 Lei
Pachete masaj femei
Pachet masaj anticelulitic (classic, bambus, ventuze) 30min
65 Lei
Pachet masaj anticelulitic (classic, bambus, ventuze) 50min
115 Lei
Abonament 10 sedinte + 2 gratis
La 10 ședințe efectuate, primești două (2) ședințe gratuite
Valabilitate: 2 luni
Abonament 5 sedinte + 1 gratis
La 5 ședințe efectuate, primești o (1) ședință gratuită
Valabilitate: 1 lună
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.