Messo Pen 2

Uită de riduri și bucură-te de un ten luminos, reîntinerit, cu un efect de lifting, apelând la tratamentele faciale realizate cu Messo Pen 2! Terapia de înfrumusețare cu Messo Pen 2 constituie un tratament revoluționar, inovativ și anti-îmbătrânire, a cărei succes depășește eficiența terapiilor clasice.

Messo Pen 2 are la bază mezoterapia cu microace, acțiune eficientă în vederea tratării anumitor semne ale pielii (precum petele pigmentare, cicatricile post-acneice, etc), precum și refacerea tonusului și a fermității pielii. Acesta dispune de o tehnologie de ultimă generație, ce încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, eliminând ridurile, petele pigmentare și conferind un efect intens de lifting facial.

Messo Pen 2 are forma unui stilou cu micro-ace de viteză mare la capăt, care sunt dispuse circular, sunt sterile, ultra-ascuțite și foarte fine. Cu ajutorul acestora, aparatul produce înțepături în piele, cu viteză de 18000 bătăi/ minut, introducând astfel ingrediente active (precum peptine și acizi) în țesutul cutanat, stimulându-se astfel producerea de elastină și colagen.

Avantaje

• Terapia de înfrumusețare cu Messo Pen 2 netezește pielea, elimină ridurile fine și liniile de expresie
• Micșorează porii dilatați
• Ameliorează vergeturile
• Corectează multe imperfecțiuni ale pielii
• Conferă tenului un aspect reîntinerit, alături de un efect de lifting
• Substanțele active introduse în piele se absorb în procent de până la 95%
• Tratamentul nu produce durere și niciun alt disconfort
• După finalizarea fiecărei ședințe de tratament nu este nevoie de recuperare

Recomandări

Chiar dacă ai tenul uscat, îmbătrânit, ori pielea feței cu aspect flasc, această terapie este pentru tine! Acest tratament este o metodă de înfrumusețare nechirurgicală, iar în timpul procedurii nu apar sângerări pe piele. Întreaga procedură este una sigură și lipsită de durere. După acest tratament poate apărea roșeața în unele zone, însă aceasta dispare destul de repede. În cadrul tratamentului cu Messo Pen 2 sunt folosite fiole de la Institute BCN, care au ingrediente active ideale atât pentru regenerarea pielii, cât și pentru creșterea eficienței tratamentului ce se face pentru diferite probleme cutanate. Astfel de ingrediente pot ajuta în ameliorarea unor simptome ale unor afecțiuni ale pielii. Fiolele BCN sunt diferite, iar cocktailul de ingrediente se stabilește de către specialiștii Pure Glee în funcție de tipul tenului și problema care trebuie rezolvată. Contactează-ne acum pentru o consultanță personalizată!

Galerie Messo Pen 2

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.