Înfrumusețarea sprâncenelor

Chipul tău este cartea ta de vizită, el dictând de fapt prima impresie. Îngrijirea și aranjarea sprâncenelor conferă o armonie feței tale, conferind o impresie plăcută celor care te privesc, ajutându-te să fii mulțumită de felul în care arăți.

Avantajele pensării

Stilizarea, pensarea și chiar vopsirea sprâncenelor asigură acestora o formă potrivită fizionomiei feței tale, care să te avantajeze. Cosmeticienele noastre te vor consilia, îți vor asculta cerințele și îți vor oferi cele mai potrivite recomandări, pentru ca la final tu să te bucuri de noul look al sprâncenelor tale.

  • forma sprâncenelor este aleasă în funcție de fizionomia feței tale, pentru ca aceasta să te avantajeze
  • vopsirea sprâncenelor le va evidenția într-un mod natural
  • vei avea sprâncene frumoase, fără efort și fără a fi nevoie de produse suplimentare

Recomandări

Pentru ca sprâncenele tale să arate la fel de frumos ca după ce ai fost la pensat, noi îți recomandăm să ai în vedere anumite aspecte ce țin de îngrijire.

În primul rând, asigură-te că zona sprâncenelor este hidratată. Astfel, poți aplica fie crema de zi pe care o folosești în mod obișnuit, fie uleiuri esențiale, precum cel de argan. Pe lângă efectul de hidratare, acest pas va tempera firele rebele care nu respectă forma propusă. Periază-ți sprâncenele cu o perie de tip Spoolie și, opțional, poți aplica puțin gel de fixare, pentru a te asigura că acestea își vor păstra forma dorită pe tot parcursul zilei. Între ședințele de pensare pot apărea noi fire de păr, în afara formei conturate. Este normal! Dacă într-adevăr sunt deranjante și ies în evidență, le poți îndepărta cu grijă, evitând stricarea formei lor. Nu uita de următoarea vizită la pensat, pentru întreținere, astfel încât sprâncenele tale să te definească!

Galerie Înfrumusețarea sprâncenelor

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Tarife Înfrumusețarea sprâncenelor

Pensat sprancene femei
35 Lei
Pensat sprancene cu forma
40 Lei
Vopsit sprancene / gene
30 Lei
Vopsit sprancene henna+pensat
90 Lei
Pensat sprancene barbati
45 Lei
Sună acum pentru programare: 0748 461 796
Testimoniale
★★★★★

Curatenie si igiena la superlativ. Angajatii sunt placuti si lucreaza impecabil. Am beneficiat de tratament cosmetic pt ten matur ( cu produse Bruno Vasari ) si pedichiura care acum nu mai reprezinta o problema ( inainte ma torturau colturile).

M
Monica G.
★★★★★

Best in town!! Cel mai curat, frumos, atmosfera excelenta, tratamente de buna calitate, profesionalism maxim!!! Jos palaria!

Roxana M.
★★★★★

Ador acest salon, atmosfera cozy, foarte curat, fetele atente la detalii, preturi ok

E
Emma
★★★★★

Foarte profi, multă atenție la detalii și personalul foarte amabil și bine pregătit 🙂. Vin dintotdeauna și revin, mereu, cu drag.

Anca P.
★★★★

Personalul profesional, curatenia desăvârșită si produsele de calitate sunt motivele pentru care vin aici din cealalta parte a orasului. O recomand cu incredere pe Mira.

Ruxandra E.
★★★★★

Este un salon de mare eleganță, cu un personal profesional si bine pus la punct cu tote detaliile cate Client..Recomand cu căldură și incredere acesta locație deosebita de călduroasă si prietonos😊😊

F
Florentina M.
★★★★★

Un loc placut, curat, elegant si relaxant cu un personal profesionist si prietenos, folosesc produse profi si de calitate, costuri servicii f.ok. Recamand Pure Glee cu tot dragul oricand !😊🥰

Ruxandra D.
★★★★★

Mira este minunata. Nu stiu cum de nu am lasat o recenzie pana acum. Atat de tipicara, unghiile ies PERFECTE din mainile ei. O recomand maxim!! Mani semi facut azi de ea mi se pare cel mai finuț lucru din lume!

Ramona D.
★★★★★

Un salon de excepție cu servicii profesionale la prețuri accesibile. Fetele sunt foarte drăguțe și atente. Vii de drag. Recomand cu drag. ❤️

Cristina G.